Civil szervezetünk célja a társadalmi problémák progresszív megoldásának prezentációja és azon emberek összekötése, akik ezzel a közös elképzeléssel azonosulnak.

Közösség

Semmilyen erőfeszítés, amely a társadalom javítására és a problémák megoldására irányul, sem mehet végbe zárt, egymástól távoli egyesületekben. A közösségi fórum egy nyitott tér, ahol társadalmi kérdésekről akarunk beszélni, ötleteket, érveket és megoldásokat szeretnénk keresni. Örülünk, ha csatlakoznak.

Értékek

A félelmet és a meggyőződést, hogy a dolgok másként nem mennek, ki kell szorítani a társadalmi vitából. Mindenhol magunk körül egyéni vagy szervezett erőfeszítés, ügyesség és eredmények példáit látjuk. A pozitív energia, amelyet maguk körül terjesztenek, nem alkothat egyedülálló példát, nem lehet a politika ellentéte. Ellenkezőleg, a központba kell kerülnie. Bővebben.

Progresszivizmus

A klasszikus ideológiai címkék Szlovákiában már nem működnek. A szlovák politika ma alapvetően olyan erőkre osztható fel, amelyek a jelenlegi állapotot megőrizni avagy változtatni akarják. Haladó politikai erőkre, amelyek pozitív változásra, újjáépítésre és előre haladásra törekednek, és olyan politikai erőkre, amelyeknek minden szótánc ellenére megfelel a status quo. Olvasson tovább.

Kezdjük azonnal

Keressünk együtt ötleteket, megoldásokat a körülöttünk lévő problémákra.

Támogatók

Olyan embereket kapcsolunk össze, akik nem szeretnének többé visszanézni, hanem progresszív megoldásokat keresnek a problémákra. Nyereség és hatalomvágy nélkül. Az a vágy hajtja őket, hogy aggályok nélkül Szlovákiában maradhassanak.

  • Zuzana Čaputová
  • Michal Meško
  • Anton Zajac
  • Fedor Blaščák